Muž ukradl čtyři autobaterie z autobusů. S komplicem si vzal i tři sudy v hospodě
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - Mostecká policie obvinila z přečinu krádeže ve spolupachatelství 32letého muže z Litvínova a 34letého Mostečana. Dvojice ukradla v hospodě tři sudy, mladší z dvojice odcizil 4 autobaterie z autobusů.

Dvojice měla společně v Litvínově ve večerních hodinách při procházení městem vniknout násilím na pozemek jedné restaurace a tam měla v nákladovém prostoru odcizit tři prázdné sudy na pivo v hodnotě 3 000 korun. S odcizenými sudy pak potkali hlídku litvínovských policistů, které muži svorně tvrdili, že je našli ležet u jednoho domu. Provedeným šetřením však byla zjištěná zcela jiná skutečnost. Dva sudy byly zajištěny, třetí dvojice prý kdesi ukryla a sud již nenašla.

Litvínovan má mít na svědomí ještě jednu krádež. V místě svého bydliště vnikl na volně přístupném provizorním parkovišti pro autobusy do dvou zaparkovaných a řádně uzamčených autobusů, ze kterých měl demontovat a následně odnést čtyři kusy autobaterií v celkové hodnotě 16 000 korun. Lup odnesl do sběrny v obci, kde byl následně vypátrán a zajištěn. Obvinění jsou stíháni na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru