Policií hledaný muž se schovával mezi auty. Strážníci poznali v ulicích Mostu ještě další osoby v pátrání
Z činnosti Městské policie Most Vybrané události a zásahy strážníků Městské policie Most z 33. a 34. týdne roku 2021 Strážníci Policií hledaný muž se před motohlídkou strážníků schoval mezi auty. Pozornosti strážníků ale neunikl. Foto: MP Most
Most

Most - Motohlídka strážníků mostecké městské policie prováděla po půlnoci kontrolní činnost v ulici U Věžových domů, když strážníci uviděli muže, který se po spatření hlídky schoval mezi zaparkovanými vozidly.

Strážníci zastavili své vozidlo a muže vyzvali k prokázání totožnosti. Zjistili, že po muži z Litvínova pátrá Policie ČR. Strážníci ještě provedli kontrolu zaparkovaných vozidel, jestli muž některé z nich nepoškodil, a poté hledanou osobu se všemi poznatky předali do rukou Policie ČR.

Dalšího hledaného muže strážníci uviděli a poznali v ulici Československé armády. Jiného muže, o kterém věděli, že je na seznamu hledaných osob, zajistili strážníci, když seděl na lavičce v ulici Zd. Fibicha. Dalšího hledaného, strážníkům dobře známého muže, zajistila motohlídka při kontrolní činnosti v ulici W. Mozarta.

Celostátně hledaného muže pomohl také zajistit pracovník ostrahy Českých drah. Ten oznámil na linku 156, že ho oslovil muž, který mu vyprávěl, že údajně utekl z psychiatrické léčebny. Strážníci na místě zjistili, že se muž nachází na seznamu celostátně hledaných osob. Všechny hledané osoby strážníci předali policistům Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru