Kolik lidí má aktuálně covid na Mostecku? Jde o pár zjištěných případů
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko – Dva případy nákazou virem způsobujícím onemocnění covid-19 potvrdily v sobotu testy u pacientů v Mostě. Jde o jediné dva případy v Mostě a Litvínově prokázané během víkendu.

V posledních dvou týdnech přibylo v Mostě a Litvínově dohromady sedm nemocných, za poslední týdne jde o tři lidi. Celkově bylo v Ústeckém kraji za poslední víkend prokázáno podle hygieniků 30 nových případů.

V tuto chvíli je v celém kraji podle Ministerstva zdravotnictví jen několik desítek lidí s pozitivním výsledkem testu.

Kolik lidí je očkovaných?

Správní obvod Most má proti covid-19 očkováno alespoň jednou dávkou celkem 51 % obyvatel, tj. 38 104 osob, z toho má 36 860 osob ukončené očkování. Za poslední týden bylo nově naočkováno 246 osob, shrnuje aplikace Mobilní rozhlas.

Správní obvod Litvínov má očkováno alespoň jednou dávkou celkem 52 % obyvatel, tj. 19 143 osob, z toho má 18 486 osob ukončené očkování. Za poslední týden bylo nově naočkováno 96 osob.

V Ústeckém kraji je vykázáno očkování první dávkou u 423 120 osob (tj. 52 % obyvatel), z toho 408 707 osob má ukončené očkování. V celé ČR je proočkovanost jednou dávkou 56 %, ukončené očkování má 54 % občanů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru