OBRAZEM: Babí léto na kole i pěšky. U Matyldy se sešli příznivci výletů v okolí Mostu
Babí léto na kole i pěšky. Start nejdelší trasy. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Na Matyldě se v neděli konala akce určená pro cyklisty i pěší: Babí léto na kole i pěšky.

Cyklisté mohli vyrazit na dlouhou trasu o délce 31 km kolem města a vrátili se zpět na Matyldu. Krátká trasa vedla okolo vodní plochy Matyldy a byla určena zejména pro děti. Nejmenší účastnice se okolo jezera vydala na odstrkovadle v doprovodu rodičů.

Pro ty, kteří upřednostňují chůzi, byla připravena trasa okolo Matyldy, na které byla dvě komentovaná zastavení, kde se dozvěděli spoustu zajímavých informací o historii Matyldy i obcí v okolí. Zastavení připravilo Oblastní muzeum a galerie v Mostě.

V prostoru cíle byl umístěn také soutěžní čip Life is Skill, díky kterému se účastníci mohou zapojit do dlouhodobé soutěže o ceny. V cíli byla k dispozici odpočinková zóna s občerstvením, drobné dárkové předměty a stánek Městské policie Most s informacemi o dopravní bezpečnosti.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru