OBRAZEM: To byly slavnosti cibule! Oblíbenou akci u sousedů navštívily stovky lidí
Do Račetic přijely stovky lidí. Konaly se tam oblíbené Slavnosti cibule. Foto: Jitka Fárová
Most

Račetice – Cibule - slovo, které v sobotu v Račeticích zaznělo minimálně tisíckrát. A není divu! Cibulové kroužky, cibulový koláč nebo štrůdl, cibulová polévka, pizza nebo bramborák, to vše a ještě mnohem více mohli návštěvníci ochutnat právě v sobotu v Radonicích.

Letos to byl už 10. ročník. Nechyběly různé soutěže, např. o NEJ cibulačku. K vidění byla i výstava zemědělské techniky, jarmark a další opravdu bohatý doprovodný program. Zahrálo i několik kapel, jako například Michal David revival nebo Kabát revival Varnsdorf. Na své si přišly i děti. Kromě tradičních pouťových atrakcí a mohly podívat třeba i na minifarmu, kde byla domácí zvířata.

foto

2009cibule11

2009cibule4

2009cibule3

2009cibule

2009cibule2

2009cibule6

2009cibule7

2009cibule8

2009cibule9

2009cibule10

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru