Na autobusu, který se propadl, je škoda za 50 tisíc. Lidem se nic nestalo
Poškozený autobus. Zdroj: město Most
Most

Most – Vodou podemletá silnice se ve čtvrtek krátce před sedmou hodinou propadla pod autobusem Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova. „Autobus jel na lince 30 a před kruhovým objezdem u Luny se náhle propadla zadní část vozidla. Na silnici se vytvořila jáma o rozměru cca 2,5 x 5 metrů,“ řekl ředitel dopravního podniku Daniel Dunovský.

V autobuse cestovalo zhruba 15 až 20 cestujících. „Všichni z vozidla vystoupili bez problému, k žádnému zranění naštěstí nedošlo,“ doplnil Dunovský s tím, že na vozidle je odhadovaná škoda ve výši přibližně 50 tisíc korun.

Silnice v místě propadu je zatím v obou směrech uzavřená, zastávky autobusu Most, J. Skupy nebudou v provozu, cestující mohou využít náhradní zastávku linky č. 17 Most, PRIOR. Autobusy MHD na linkách č. 30, 12, 20, 22, a 17 budou jezdit do odvolání po objízdné trase tř. Budovatelů, J. Seiferta a Čs. Armády, poté se napojí na původní trasu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru