V Braňanech přibyly další případy covid-19. Pozitivní nebo v karanténě je většina učitelů ze základní školy
Ilustrační foto: CC0
Most

Braňany - V Braňanech byly ke včerejšímu dni potvrzeny další tři případy onemocnění covid-19. Pokračuje tak odhalování nových pacientů. Uzavřena byla tamní základní škola.

Zatímco včera přibyli tři nemocní, o den dříve to bylo 12 osob s prokázanou pozitivitou na nový koronavirus. Celkově je nyní v Braňanech 19 potvrzených případů. Zavřený je první i druhý stupeň základní školy, do odvolání se neposkytuje ani distanční výuka. "Distanční výuka v době karantény neprobíhá, protože většina vyučujících je covid pozitivních nebo v karanténě. Organizačně ji tedy nelze zajistit. Děkujeme za pochopení," informuje aktuálně vedení braňanské školy. Karanténa potrvá do 11. října.

Počet onemocnění narostl po návratu ze školy v přírodě.

Provoz mateřské školy je bez omezení.

Současný počet onemocnění v Braňanech je nižší než při jarní vlně epidemie. Tehdy, 23. března letošního roku, bylo nemocných současně nejvíce 33.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru