Muž v celostátním pátrání podcenil mostecké strážníky. Upozornil na sebe špatným parkováním
Foto: MP Most
Most

Most - Motohlídka strážníků zaznamenala při kontrolní a hlídkové činnosti u nákupního centra Tesco v Mostě vozidlo, které parkovalo na místě vyhrazeném pro invalidy bez potřebného označení. A jeho šofér nepatřil mezi žádné svatoušky, jak vyšlo najevo.

Po chvilce se k vozidlu dostavil muž, který hlídce doznal, že s vozidlem přijel on osobně, a zaparkoval na místě vyhrazeném pro invalidy. "Během projednávání přestupku byl muž značně nervózní a choval se podezřele. Dále sdělil, že u sebe nemá žádné osobní doklady. Strážníci následně ve spolupráci s Policií ČR zjistili, že se jedná o 23 letého muže z Neratovic, který má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel, a je dokonce v celostátním pátrání," uvedla mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká.

Policisté Policie ČR si muže ihned na místě převzali k dalším úkonům. Během služebního zákroku nebylo použito žádných donucovacích prostředků, nedošlo ke zranění osob ani ke škodě na majetku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru