Muži v Mostě údajně našli 12 bas od piva. Chovali se ale podivně
Foto: MP Most
Most

Most - Motohlídka strážníků mostecké městské policie prováděla kontrolní činnost z vozidla, když si strážníci povšimli muže, který se při spatření policejního vozidla začal chovat podezřele a snažil se jim ztratit z dohledu.

Muž zároveň nesl čtyři přepravky s lahvemi od piva, které po spatření hlídky rychle odložil na zem. Strážníci muže zastavili, provedli kontrolu jeho totožnosti a zeptali se, odkud má uvedené přepravky. Muž sdělil, že je našel. Následně si strážníci všimli dalšího muže, o kterém díky místní znalosti vědí, že se opakovaně dopouští protiprávního jednání. Ten měl v ruce další dvě basy s lahvemi od piva, a uvedl, že nejsou jeho, jen je pomáhá kamarádovi odevzdat do výkupny lahví.

Při dalším šetření strážníci zjistili, že jsou oba muži podezřelí z toho, že přepravky s lahvemi odcizili v nedalekém obchodě, což strážníkům potvrdil vedoucí prodejny. Nedaleko obchodu byly nalezeny další přepravky s lahvemi, které si tam podezřelí muži pravděpodobně ukryli. Strážníci celý případ se všemi poznatky a podezřelými muži předali k dalším úkonům policistům Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru