Poplatky v Mostě: Za psy zaplaťte do konce března, za pozemky už nyní v lednu
Ilustrační foto
Most

Most - Do 15. ledna je třeba mosteckému magistrátu uhradit poplatek za čtvrtletní nájemné z pozemků za rok 2022. Při roční splatnosti stejného poplatku je tak třeba učinit do konce uvedeného měsíce.

Úřad žádá poplatníky, aby tak učinili přednostně převodem na účet města č. 19-1041368359/0800 a platbu označili příslušným variabilním symbolem. Informace o variabilním symbolu a výši poplatku lze získat na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. 476 448 257.

Na místní poplatek ze psů za rok 2022 je zatím dostatek času. Zaplatit je třeba do konce března. Platí se za psa staršího tří měsíců. Základní sazba činí jeden tisíc korun, snížená za psa drženého v rodinném domě nebo jehož držitelem je osoba starší 65 let (podmínkou je, že držiteli musí být 65 let již k 1. 1. 2022) potom 200 Kč. I v případě tohoto poplatku úřad upřednostňuje platbu převodem na účet města č. 19-1041368359/0800, přičemž je třeba platbu označit příslušným variabilním symbolem. Informace o variabilním symbolu a výši poplatku získají občané na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. 476 448 341.

Magistrát žádá občany, aby i v případě platby v pokladně úřadu využívali přednostně úhradu platební kartou.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru