V mosteckém bytě se odehrála podivná návštěva. Muž bez dovolení vešel dovnitř, prošel místnosti, křičel, nadával a zase odešel
Ilustrační foto
Most

Most - O nemilé překvapení se ženě z Mostu počátkem ledna postaral 43letý muž. Ten tam údajně hledal příbuznou poškozené ženy. Podle všeho navíc mírně poškodil dva kusy vybavení bytu.

Jeho jednání bylo podle policistů za hranou zákona, tak si od nich Mostečan v uplynulých dnech vyslechl sdělení podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody.

"Policisté ho navíc ustanovili jako podezřelého ze tří prosincových krádeží v obchodech. Tam podle nich ukradl značkovou sportovní mikinu, pánské kalhoty a vložku zámku FAB. Vše v hodnotě téměř 2.500 korun," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Alena Bartošová.

Kvůli trestní minulosti si muž vyslechl i podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení. Soud by mu v případě uznání viny tentokrát mohl vyměřit až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru