OBRAZEM: Špína, haldy bordelu i tlející myši! Nechutnou prodejnu potravin u sousedů zavřela inspekce
V prodejně potravin našli inspektoři mrtvé myši. Foto zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Most

Lounsko, Dobroměřice – Nakupovali jste zboží v prodejně potravin v Dobroměřicích? Potom se podívejte, co tam při kontrole našla Státní zemědělská a potravinářská inspekce!

Inspektoři museli přejít k tomu, že provozovnu s názvem NTB Potraviny v Dobroměřicích sídlící na adrese Komenského 350 v pondělí 14. února zavřeli. Podle současných informací je stále uzavřená. Informují o tom na svém webu Potraviny na pranýři.

Co tedy kontrola v prodejně odhalila? Kromě myšího trusu i mrtvé myši. Provozovna nebyla zabezpečená před proníkáním škůdců. V prodejně se podle inspekce hromadil odpad, jeho odvoz neměli provozovatelé obchodu zajištěný. Na podlaze byly nečistoty.

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru