Výtržnost v centru Mostu! Muž upozornil na rozbitou lahev, útočník na něj naběhl s nožem
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté obvodního oddělení Most sdělili podezření 19letému muži ze spáchání trestného činu výtržnictví. Ten měl pokřikovat na kolemjdoucího občana a u toho měl mít v ruce nůž.

Dle policie předcházela incidentu rozbitá skleněná lahev od alkoholu, tu měl předtím podezřelý rozbít. Poškozený ho na tento fakt upozornil. "Vzniklá situace vyústila ve slovní rozepři. Vše se obešlo bez zranění a škody na majetku," uvádí mluvčí policistů Alena Bartošová.

K události došlo koncem února v odpoledních hodinách v centru Mostu. Výtržníkovi z obce na Mostecku v případě odsouzení hrozí dvouleté vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru