Řidiči na Mostecku si hodně hrají s telefonem za volantem. Každý druhý zastavený udělal nějaký přestupek
Ilustrační foto
Most

Mostecko -Na samotném začátku března proběhla v mosteckém okrese krajská dopravně bezpečnostní akce. Dopravní policisté se zaměřili na dodržování pravidel silničního provozu. Nyní informují o výsledcích.

Nejvíce policisty zajímalo, zda se řidiči plně věnují řízení svých vozidel. V rámci této akce policie zastavila a zkontrolovala 40 aut a zjistila 21 dopravních přestupků. Motoristům uložili 18 blokových pokut za 9900 korun, 3 přestupky byly oznámeny správnímu orgánu.

Nejčastějším prohřeškem bylo držení mobilního telefonu během řízení a to v deseti případech. Čtyři řidiči nepoužili bezpečnostní pás a další tři vyjeli na silnice s technicky nevyhovujícím vozidlem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru