Muž se doma dostal do úzkých. Strážníci museli rychle otevřít dveře násilím
Ilustrační foto
Most

Most - O pomoc strážníků mostecké městské policie požádal muž, který měl strach o svého staršího otce. Uvedl, že se měl se svým otcem sejít, otec mu neotevírá, a telefon slyší zvonit za domovními dveřmi.

Strážníci se pokoušeli otevřít dveře pomocí zámečnického nářadí, když v tu chvíli uslyšeli za dveřmi bouchání. "Jelikož vzniklo důvodné podezření, že je muž ohrožený na zdraví a na životě, strážníci otevřeli dveře násilím a našli na zemi ležícího seniora, který byl naštěstí při vědomí a komunikoval. Uvedl, že mu ráno nebylo dobře, a když se vracel z koupelny, upadl a nebylo v jeho silách se opět postavit na nohy," přibližuje okolnosti zásahu mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Strážníci na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která odvezla seniora do nemocnice. Strážníci ještě zajistili poškozené vstupní dveře.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru