Odtahovka a asistenční vozy vyjíždějí z mosteckých Čepiroh. Odvážejí auta od nehod a pomáhají řidičům v nesnázích
Odtahová a asistenční služba vyjíždí z mosteckých Čepiroh. foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Den co den vidí, jak hrozivé mohou být následky dopravních nehod. Pomáhají ale také řidičům s nepojízdnými vozy, zapadlými automobily, ale i tehdy, když vám třeba jen obyčejně dojde benzín. S tím vším se setkáváme neustále a snažíme se pomoci, říká zástupce jednatele společnosti Cars Wreck , která provozuje na Mostecku i v širším regionu odtahovou službu vrakac.cz.

Nejsmutnější asi bývají výjezdy, při kterých zajišťují odstraňování automobilů po dopravních nehodách. Nemusí jít nutně o vozy s totální škodou. Nepojízdný učiní moderní automobil kolikrát i drobná nehoda. „Odtahovou službu provozujeme čtvrtým rokem. Spolupracujeme s pojišťovnami na českém trhu,“ uvádí zástupce Cars Wreck.

edeniky 2265

Příprava nových prostor pro kontakt se zákazníky.

Kromě odtahové provozuje i asistenční službu. Kdo by si na ni někdy nevzpomněl, když mu v zimě nechce nastartovat auto, že? Dopraví ale i benzín či naftu k vozidlu s prázdnou nádrží, pracovníci jsou schopni provést i drobné opravy na místě. Asistenční službu může dnes volat i v případě, že zjistíte defekt pneumatiky. Náhradní kolo v autě už mít totiž nemusíte. „Plno lidí neví, že už v zákonné pojistce mohou mít hrazený odtah v případě poruchy,“ podotýká zástupce jednatele a radí, že si mají motoristé ověřit, zda jejich pojistka s podobnou událostí počítá.

edeniky 2267

Současná flotila asistenční a odtahové služby.

Zákazníkům je firma sídlící v mosteckých Čepirozích schopna zajistit i přistavení náhradního vozu.

Služby fungují nonstop 24 hodin denně. V případě nehody či poruchy je může zprostředkovat pojišťovna, nebo může volat na přímo na telefonní číslo 776 770 071.

Mezi poskytované služby patří i výkup vozidel, prodej autodílů a zprostředkování ekologické likvidace automobilů. Bližší info najdete na webu vrakac.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru