Strážníci v Mostě zajistili pět osob hledaných Policií ČR. Většinu z nich dobře znali
Foto: MP Most
Most

Most - Půl hodiny po půlnoci strážníci mostecké městské policie prováděli kontrolní činnost na Tř. Budovatelů, kde si všimli před hotelem Domino muže, o kterém věděli, že je na seznamu celostátně hledaných osob. Perlustrací pak ověřili, že se skutečně jedná o celostátně hledanou osobu Policií ČR, na kterou byl vydán příkaz k zatčení. Strážníci muže spolu se všemi poznatky a fotodokumentací předali Policii ČR k dalšímu šetření.

Dalšího muže strážníci zajistili před půlnocí v ulici M. G. Dobnera, když vyndával pytle s odpadem z kontejneru. Při projednávání tohoto přestupku a kontrole totožnosti strážníci zjistili, že se jedná o muže, po kterém pátrá Policie ČR.

Dalšího muže, po kterém pátrala Policie ČR, strážníci díky místní znalosti poznali a zajistili v odpoledních hodinách nedaleko služebny městské policie v ulici Majakovského.

Dalšího hledaného muže strážníci zajistili na Tř. Budovatelů po jedné hodině ranní. Hledaného muže také zajistili při kontrolní činnosti v Chanově po jedné hodně ranní.

U všech hledaných osob strážníci provedli kontrolu, jestli u sebe nemají zbraň, a předali je Policii ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru