Solidární obec! Malé Březno darovalo Mostu půl milionu korun na pomoc Ukrajině
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Obec Malé Březno na Mostecku věnovala městu Most půl milionu korun. Finanční příspěvek pomůže městu s úhradou nákladů spojených s ubytováním a stravováním za občany Ukrajiny v hotelu Cascade. Právě zde město vyčlenilo část pokojů pro prchající matky s dětmi, prchající z válkou zasažené země.

“Velice si vážíme této cenné pomoci a děkujeme za vlnu solidarity v těchto nelehkých dnech. Částku využijeme na pokrytí provozních nákladů, zejména pak na úhradu ubytování a stravování za ukrajinské uprchlíky v hotelu Cascade. Do dnešního dne jsme jich v hotelu ubytovali celkem 119,” poděkoval primátor města Mostu Jan Paparega.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru