V Mostě začaly zápisy do prvních tříd základních škol, dorazit má rekordní počet dětí
Náměstkyně primátora Markéta Stará sleduje předškoláka u zápisu na 15. ZŠ v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V Mostě začaly zápisy do prvních tříd základních škol. Konají se ve dnech 7. a 8. dubna vždy od 14 do 17 hodin, po dvou letech opět klasickou prezenční formou. Je možné podat i on-line přihlášku.

K zápisům by v Mostě mělo dorazit zhruba osm stovek dětí, což je podle údajů z mosteckého magistrátu rekordní počet. "Kapacita mosteckých základních škol je stále dostatečná," uvedl Tomáš Brzek, vedoucí Odboru školství, kultury a sportu mosteckého magistrátu. On-line přihlášku je možné podat do 25. dubna.

Letos se zápisů zúčastní také děti válečných uprchlíků z Ukrajiny. Ty proběhnou 15. června od 10 do 17 hodin. On-line přihlášku na ně je možné podat od 1. do 24. června.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru