Zloděj měl smůlu. Když se chystal krást ve sběrném dvoře, šli okolo strážníci
Foto: MP Most
Most

Obrnice - Při pěší kontrolní činnosti v okolí sběrného dvora v Obrnicích po 20. hodině strážníci zjistili pohyb podezřelé osoby uvnitř areálu sběrného dvora.

Strážníci muže kontaktovali a ten strážníkům doznal, že do areálu sběrného dvoru vstoupil přes poškozený plot s cílem získat sběrné suroviny, které by mohl poté zpeněžit ve výkupně. Dále doznal, že na místě „pracoval“ hodinu a půl a již stihl demontovat značné množství kovových částí různých elektrospotřebičů.

Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR, která si celou událost se všemi poznatky a podezřelým mužem převzala k dalšímu šetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru