S jídlem roste chuť: Mostečan si oblíbil prodejnu s elektrem, dařilo se mu tam krást
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Celkem třikrát během února a vždy v odpoledních hodinách navštívil mosteckou prodejnu s elektronikou 29letý muž, který nikdy neodešel s prázdnou.

Ve všech případech využil nepřítomnosti obsluhy obchodu v místě nepřípustném pro zákazníky a v nestřeženém okamžiku měl odcizit celkem šest párů sluchátek. Jednalo se o příslušenství k mobilním telefonům. Zřejmě se zaměřil na dražší sortiment. Podle policistů způsobil zcizením zboží jisté společnosti hmotnou škodu ve výši 27 tisíc korun.

"Šetřením a osobní znalostí ochránců zákona byl Mostečan v krátké době ztotožněn a předvolán k výslechu. V posledních dnech si od policejního vyšetřovatele převzal sdělení obvinění ze spáchání trestného činu krádež. V případě uznání viny hrozí muži až dvouleté vězení," uvádí mluvčí policistů Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru