Řidička se při kontrole na třináctce chovala nervózně a byla zrychlená. Podezření se potvrdilo
Foto zdroj: MP Chomutov
Most

Chomutov - Během kontrolní činnosti hlídky městské policie si na silnici I/13 všimla vozidla, o jehož řidičce věděla od Policie ČR, že by mohla být pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky. Byla tedy dle zákona vyzvána k zastavení a následně k prokázání totožnosti.

Na dotaz hlídky, zda je uživatelkou omamných či psychotropních látek, žena odvětila, že občas, čímž podezření strážníků ještě zesílilo. "Žena se chovala nervózně, měla zrychlené pohyby a zhoršenou artikulaci. Byla vyzvána, aby se podrobila orientační zkoušce výtěrem ze slin ke zjištění přítomnosti návykové látky, se kterou souhlasila a hned dodala, že před pár dny užila pervitin. Test pozitivitu potvrdil," informovali chomutovští strážníci k případu.

Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Žena byla vyzvána, aby na místě setrvala do příjezdu Policie ČR, která požádala strážníky o součinnost při převozu na služebnu i na odborné vyšetření do nemocnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru