Muži odcizili filmařům prodlužovací kabely. Zachytila je kamera, dostali vysokou pokutu
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil oznamovatel, že u kulturního domu Repre dva muži pravděpodobně kradou kabely.

Na místo byly vyslány nejbližší motohlídky a strážníci zjistili od ostrahy KD Repre, kterým směrem muži odešli a jejich popis. Ostraha KD Repre strážníkům uvedla, že po skončení natáčení dva muži vešli do Repre a odcizili prodlužovací kabel.

Tyto muže pak zaznamenal strážník prostřednictvím kamerového systému umístěného v budově magistrátu a informoval své kolegy o jejich pohybu. "Strážníci muže zajistili a po konzultaci s Policií ČR strážníci přestupek projednali v příkazním řízení na místě a oběma mužům uložili pokutu ve výši 10 tisíc korun," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru