Krajská zdravotní musí na několik dní uzavřít porodní sál ve své nemocnici v Teplicích
Foto: Krajská zdravotní
Most

Teplice - Gynekologicko-porodnické oddělení Krajské zdravotní – Nemocnice Teplice z důvodu rekonstrukce oddělení ve dnech 30. srpna – 2. září 2022 uzavře porodní sál.

Porody v teplické nemocnici budou ukončeny v úterý 30. srpna v 0:00 hodin, provoz porodního sálu bude opět zahájen nejpozději v pátek 2. září v 15:00 hodin. Péči o rodičky zajistí v uvedeném období porodnice v dalších zdravotnických zařízeních Krajské zdravotní v Děčíně, Ústí nad Labem, Mostě, Chomutově a Litoměřicích.

„Porodní sál uzavíráme z důvodu zahájení rekonstrukce naší porodnice a nutnosti přestěhovat celý porodní sál do náhradních prostor. Uzavření jsme naplánovali na čtyři dny s otevřením nejpozději v pátek odpoledne. Rekonstrukce gynekologicko-porodnického oddělení teplické nemocnice je dlouhodobě plánovanou investiční akcí, v jejímž průběhu samozřejmě bude docházet k jistým provozním omezením, za něž se předem omlouváme. Všichni se však těšíme na výsledek, který pacientky, jejich rodiny a také personál určitě ocení,“ uvedl MUDr. Tomáš Hrubý, ředitel Krajské zdravotní – Nemocnice Teplice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru