AKTUÁLNĚ: Silničáři začali s opravou mostu, vzápětí se u betonových zátarasů stala havárie
Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Chomutovsko - Jednotka ze stanice Chomutov vyjela k dopravní nehodě osobního auta na silnici číslo 6 nad Chomutovem. Auto se vklínilo mezi betonové zátarasy. Nikdo nebyl zraněn, uvádějí aktuálně hasiči z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

Havárie se stala v místech, kde právě silničáři začali s opravami mostních uzávěrů. "Na mostě Chmelda na silnici I/7 po instalaci dočasného dopravního značení a uzavření jízdního pásu ve směru na Prahu se stala dopravní nehoda, kde nyní zasahují složky IZS. Úsekem prosím projíždějte se zvýšenou opatrností!" informuje Ředitelství silnic a dálnic.

Na mostě Chmelda na silnici I/7 u Chomutova silničáři dnes zahájili opravu mostních závěrů. Práce nyní probíhají v jízdním pásu ve směru na Prahu, který je pro řidiči uzavřen a obousměrný provoz v režimu 1+1 je veden v jízdním pásu ve směru na Horu Sv. Šebestiána.

"V následujících dnech zde demontujeme svodnice, postavíme lešení u vnější římsy a pod mostním závěrem, poté vyřízneme zálivky a těsnění u závěrů a odstraníme těsnící pásy. Přibližně po třech týdnech se přesuneme na druhou stranu mostu a do konce října bychom měli mít vše hotovo," uvádí Ředitelství silnic a dálnic.  Zhotovitelem opravy v hodnotě 4,2 mil. Kč bez DPH je společnost Cirmon s.r.o.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru