Ocenění pro naše město: Most má nejpřívětivější úřad v kraji
Magistrát města Mostu. Foto: archiv e-mostecko.cz
Most

Most - Město Most získalo další významné ocenění. V soutěži Přívětivý úřad 2022, jehož 7. ročník uspořádalo Ministerstvo vnitra ČR, obsadilo v silné konkurenci první místo v Ústeckém kraji. Soutěž primárně mapuje stav přívětivosti a otevřenosti úřadů vůči občanům a jejich potřebám.

Hodnotitelé posuzovali u každého z měst téměř 80 kritérií, mezi které patří například dostupnost a otevřenost úřadu, komunikace online, zapojení veřejnosti, participativní rozpočet a další. Mezi kritérii, která se hodnotí, je například také aktivita na sociálních sítích a webu, možnost hlášení závad přes webovou aplikaci či pravidelné vydávání městského zpravodaje.

„Těší mě, že práce, kterou odvádíme, je pozitivně hodnocena nejen většinou klientů, ale i Ministerstvem vnitra. Velmi si vážíme tohoto ocenění, které potvrzuje, že je u nás veřejná správa vykonávána kvalitně,“ uvádí tajemník Magistrátu města Mostu Petr Krupička.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru