Strážníci zachraňují opuštěné kočky. Už tři skončily u nich doma v adopci
Foto: MP Most
Most

Most - Na služebnu Městské policie Most v ulici Pionýrů přinesla žena zraněné kotě, které nalezla v lese nedaleko garáží v ul. Pionýrů. Strážníci na místo přivolali kolegy s odchytovým vozidlem, kteří zajistili bezpečný převoz kočky do útulku pro opuštěná a zatoulaná zvířata v Rudolicích.

Po převozu do útulku se zraněné kotě rychle dostalo do rukou veterinářky, která mu dala léky proti bolesti a zjistila, že se jedná o kocoura 4–5 měsíců starého, který má v očích a uších silný zánět. Kotě dostalo léky a krunýř, aby si zranění neškrábalo. Nyní se bude pár dnů léčit, a až se uzdraví, čeká na něj nový domov. A to přímo u strážnice, která kotě převzala.

Stejné štěstí na osudové setkání se strážníky měla další dvě koťata. Strážník, který zajišťuje odchyt toulavých zvířat, si v květnu adoptoval kocoura Honzíka, který na adopci čekal v útulku 8 měsíců. Půl roku pak čekal na své zachránce v útulku kocour Macík, který byl úplně prvním adoptovaným zvířetem po převzetí útulku do správy Městské policie Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru