Hejtman Jan Schiller vyzývá k podání návrhů na cenu hejtmana
Ilustrační foto
Most

Ústecký kraj – K předložení návrhů na udělení Ceny hejtmana Ústeckého kraje za loňský rok vyzval hejtman Jan Schiller. Návrhy budou přijímané od občanů, skupiny občanů, právnické osoby se sídlem na území Ústeckého kraje a od dalších subjektů s působností v Ústeckém kraji nejpozději do konce února.

Vhodné kandidáty je možné navrhovat do kategorií regionální rozvoj, sociální a zdravotní oblast včetně záchrany lidského života, věda a výzkum, kultura a sport. Návrhy je nutné zaslat písemně do uvedeného termínu na adresu: Odbor informatiky a organizačních věcí, Krajský úřad Ústeckého kraje, Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem.

Nominaci mohou zájemci také doručit osobně do podatelny krajského úřadu nebo zaslat elektronicky na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V případě elektronického podání je nezbytné k dokumentům připojit elektronické podpisy navrhovatele i nominovaného. Podrobné informace, včetně potřebných formulářů jsou dispozici na stránkách úřadu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru