Řidička srazila starší ženu u Kahanu. Neviděli jste tuto dopravní nehodu?
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté z mosteckého dopravního inspektorátu hledají svědky nehody. V ulici Lipová před obchodním centrem Kahan a poblíž bloku 528 došlo dne 8. února letošního roku v 08:00 hodin ke střetu osobního vozidla a chodkyně.

Starší žena byla automobilem sražena na přilehlém přechodu pro chodce. "Policistům je totožnost řidičky osobního vozu známa, ale v případu jsou jisté nejasnosti. Z tohoto důvodu žádáme všechny kolemjdoucí, ale i ostatní účastníky silničního provozu, nechť se policistům ozvou na linku 158. Svědectví by mohlo přispět k řádnému objasnění dopravní nehody. Děkujeme za spolupráci," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru