Nemocnice slaví a představuje ty, kteří pečují o vaše zdraví
VÝSTAVA ZACHYCUJE PRACOVNÍKY VŠECH SEDMI NEMOCNIC, KTERÉ SDRUŽUJE KRAJSKÁ ZDRAVOTNÍ. FOTO: DAVID HLINKA
Most

Most – K patnáctému výročí Krajské zdravotní, a. s., která spravuje celkem sedm nemocnic v Ústeckém kraji, vznikl jedinečný soubor fotografií, které zachycují zaměstnance na jejich pracovištích. Jedná se o zástupce zdravotnického i nezdravotnického personálu. Fotografie si aktuálně mohou prohlédnout návštěvníci Nemocnice Most a Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

„Těší mne, že návštěvníci nemocnice mohou vidět naše zaměstnance v neformální podobě na jejich pracovištích. Věřím, že fotografie v pacientech vyvolají příjemný pocit a utvrdí je v přesvědčení, že se jim snažíme maximálně pomoci,“ řekl Pavel Markalous, ředitel Nemocnice Most, o. z. I on projevil uznání všem, kteří se do projektu zapojili.


Výstavu v ústecké Masarykově nemocnici ve čtvrtek 2. března 2023 zahájil generální ředitel společnosti Petr Malý. „Soubor obsahuje 39 fotografií napříč všemi nemocnicemi. Na snímcích jsou tak zástupci nemocnic v Litoměřicích, Teplicích, Ústí nad Labem, Mostě, Děčíně, Chomutově a v Rumburku. Děkuji všem, kteří se do příprav výstavy a prezentace našich nemocnic zapojili,“ uvedl při zahájení výstavy Petr Malý.

Za návrhem a realizací výstavy stojí tým Tiskového a komunikačního oddělení společnosti, autorem fotografií je jeho člen David Hlinka. Vznikla tak unikátní výstava, jejímž cílem je představit veřejnosti život v nemocnicích, a to právě prostřednictvím konkrétních lidí, kteří v Krajské zdravotní pracují.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru