Do Mostu se v noci sjely desítky aut, měla se domlouvat rvačka. Mají se vrátit dnes
Velké srocení v noci na úterý na Moskevské ulici. Foto: čtenář
Most

Most - K podivnému srocení lidí ze čtyřiceti až padesáti automobilů došlo v noci z pondělí na úterý v Mostě. Důvodem měla být domluvená rvačka.

Velká skupina vzbudila pozornost policistů a strážníků městské policie. Pohybovala se okolo Kauflandu, na Moskevské ulici i u jezera Most. "Hlídky situaci monitorovaly," uvedla pro náš deník policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Nicméně k žádné bitce nedošlo, což potvrzují i městští policisté.

Podle zjištění našeho zpravodajského serveru přijela skupina lidí ze Sokolovska, kam se také následně v noci odebrala zpět. Na sociálních sítích se ale měla objevit výzva, že se pokus uskutečnit rvačku pravděpodobně s někým z místní komunity nepřizpůsobivých bude opakovat dnes v noci. Mužům zákona je toto známo, na dění v mosteckých ulicích budou dohlížet, aby nedošlo k protiprávnímu jednání.


Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru