Most - Mostecký vyšetřovatel obvinil 39letého muže ze spáchání trestného činu zpronevěry. Ten měl svěřené vozidlo od svého kamaráda, kterým přepravoval dělníky do zaměstnání.

Stíhaný byl s majitelem automobilu domluven, že jej vrátí, až pracovní zakázka skončí. K navrácení vozu se už obviněný neměl a neustále se vymlouval. Místo toho nabídl zapůjčené vozidlo k prodeji svému známému a vystupoval jako právoplatný vlastník věci. Od kupce vyinkasoval 8 tisíc korun, kterému „prodejce“ předal klíče. S kupní smlouvou si pochopitelně hlavu nelámal. Další dva 2 tisíce měl Mostečan obdržet druhý den. To už k setkání ovšem nedošlo. Hodnota vozidla a způsobená hmotná škoda je 20 tisíc korun. Odstavený a hledaný automobil vypátrali policisté v ulici Pionýrů, kteří ho zajistili a předali opravdovému majiteli.  Za tento nekalý obchod může nepoctivý prodejce v případě uznání viny odejít od soudu až s dvouletým trestem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru