Most - Kriminalisté objasnili lednovou vloupačku do mostecké zastavárny. Důsledným šetřením a vyhodnocením důkazního materiálu dospěli k závěru, že skutku se měl dopustit 35letý muž.

Podle policistů v nočních hodinách násilně vstoupil do provozovny, ze které odcizil 46 kusů mobilních telefonů. Nezvaný zákazník bral ovšem i další zboží, které mu padlo do oka. Odnést měl i herní konzoli, 2 počítače, nože, 4 reproduktory a elektrokoloběžku. Na té dokonce z místa činu odjel. Poškozením obchodu a krádeží věcí napáchal škodu přesahující 200 tisíc korun. Policisté provedli u Mostečana na základě příkazu okresního soudu domovní prohlídku. Kriminalisté zajistili 9 mobilních telefonů, které vrátili oprávněnému majiteli zastavárny. Od vyšetřovatele si muž převzal sdělení obvinění ze spáchání trestného činu krádež vloupáním. V případě odsouzení mu pak hrozí až pětileté vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru