Osobnost Ústeckého kraje v kategorii veřejné správy je z Mostu. Znáte ji?
LUBOŠ TROJNA PŘEVZAL OCENĚNÍ Z RUKOU MOSTECKÉHO PRIMÁTORA MARKA HRVOLA. FOTO: DANIEL ŠEINER
Most

Most – Ředitel Městské správy sociálních služeb Most Luboš Trojna je osobností Ústeckého kraje v kategorii veřejné správy.

Do příspěvkové organizace vnesl po svém nástupu inovativní přístup, což umožňuje její všestranný rozvoj. Za pečovatelskou službu vloni získala Značku kvality APSS ČR sociálních služeb, kde dosáhla na nejvyšší ocenění 5 hvězd. Na slavnostním večeru nových osobností Ústeckého kraje v Zahradním domě v Teplicích mu ocenění předal primátor města Mostu Marek Hrvol.

A co chystá Městská správa sociálních služeb Most pro tento rok? „V roce 2023 se budou moci především naši uživatelé a jejich rodiny těšit jak ze spousty již známých aktivit a projektů, jako je například cykloterapie u jezera Most, virtuální realita nebo například velmi oblíbená canisterapie, tak i na spoustu novinek, které chystáme,“ uvedl Trojna.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru