Smrtelný úraz v rozvodně způsobil výpadek elektřiny na Chomutovsku
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Most

Chomutov – Kriminalisté z Chomutova prošetřují smrtelný úraz v rozvodně Jih v Chomutově. Došlo k němu v úterý 28. března. Následkem incidentu se potýkalo několik částí Chomutova a okolí s několikahodinovým výpadkem proudu. 



Výpadek postihl také železniční dopravu. „Byla nařízena soudní pitva. Vyhotovení znaleckých posudků trvá v řádu několika týdnů, až měsíců. S ohledem na začátek vyšetřování nebudeme sdělovat žádné bližší informace, pouze mohu potvrdit, že k této události došlo," vyjádřila se policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

Sdílnější nebyla ani mluvčí Skupiny ČEZ Soňa Holingerová, která novinářům potvrdila, že s ohledem k vyšetřování, nemůže sdělit další informace.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru