Hledají se svědci nehody u DTS Vrbenský. Bílé auto vytlačilo ze silnice jiný vůz
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Most

Most – Mostečtí policisté se obrací na veřejnost při pátrání po bílém vozidlu typu pick-up. Řidič tohoto automobilu měl dne 2. dubna kolem 16:45 hodin na silnici 1/13, konkrétně ve směru z Chomutova do Mostu u DTS Vrbenský, ohrozit jiného motoristu.

Dosud nezjištěný šofér přejížděl z pravého jízdního pruhu do levého, ve kterém jel jiný účastník silničního provozu. „Svým stylem jízdy donutil řidiče ve vozu Škoda Fabia okamžitě reagovat, a ten musel strhnout volant tak, že poškodil svodidlo a skončil mimo pozemní komunikaci," popsal událost policejní mluvčí Václav Krieger. Bílý pick-up nezastavil a z místa odjel.


V souvislosti s prověřováním této dopravní nehody žádá policie všechny případné svědky, kteří incident v uvedenou dobu viděli, nechť kontaktují Policii České republiky. „Žádáme zejména projíždějící řidiče, kteří disponují kamerami ve svých vozidlech a mohli by tak poskytnout záznam potřebný k objasnění věci. Veškeré informace přijmeme na lince 158. Děkujeme za spolupráci," dodal Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru