Ani dva tresty neodradily Mostečanku od další krádeže. Šminky ji mohou dostat za mříže
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Most

Most – Zkrášlit svůj obličej chtěla 26letá Mostečanka. Nedělního večera se vydala na nekalou návštěvu do jednoho ze supermarketů. Nákup uložený v košíku sice u pokladny zaplatila, před tím ale vložila 4 kusy zboží do své kabelky, které se na pokladním lístku neukázaly.

Jednalo se o šminky a líčidla za 3 stovky. Žena chtěla údajně ušetřit peníze. Nedomyslela, že jí může někdo vidět. Pracovník bezpečnostní služby ji před prodejnou zadržel a přivolal policejní hlídku.

Od krádeže ji neodradila ani skutečnost, že byla loňský rok soudy v Mostě a v Ústí nad Labem za obdobné delikty potrestána. Policisté Mostečanku převezli na služebnu, kde si ve zkráceném přípravném řízení převzala sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádeže. „Vzhledem k její minulosti může očekávat v případě odsouzení až tři roky ve vězení." podotkl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru