Jeden úsek silnice směrem na Třebenice se leskne novotou, silničáři se ale přesunuli jen o kousek dál
DO LIBČEVSI SE DOSTANOU ŘIDIČI PO NOVÉM POVRCHU. ČEKÁ JE ALE DALŠÍ OMEZENÍ. FOTO: ŘSD
Most

Libčeves – Jen co se otevřel opravovaný úsek silnice kousek za Hořencem, zahájili silničáři opravu komunikace o pár set metrů dále. Potrvá tři měsíce, tedy do poloviny července.

Opravu prvního úseku silnice I/15 mezi Hořencem a libčevskou křižovatkou, kde stavební práce probíhaly za úplné uzavírky, jsme dokončili a místo je nyní pro řidiče obousměrné průjezdné. S pracemi jsme se posunuli na další úsek od Libčevsi směrem na Třebenice, kde je částečná uzavírka s řízeným kyvadlovým provozem. Aktuálně zde probíhají odkopy krajnic, odvodnění příkopů a frézování stávajícího povrchu vozovky," oznámilo Ředitelství silnic a dálnic.

Zhotovitelem rekonstrukce téměř za 61 milionů korun bez DPH je společnost Ekostavby Louny s.r.o.

Stavební práce plánujeme dokončit v červenci. Řidičům děkujeme za trpělivost," dodává společnost.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru