Sobota nabídne až 21 °C a i slunce, ale neděle víkendu pokazí reputaci
Jezero Most. Ilustrační foto
Most

Most - Nepřijde vám, že je obsah českých internetů občas z paralelních vesmírů? (Otázkou paralelních vesmírů se mimo jiné zabývá španělský seriál Kdybychom se nepotkali z roku 2018, dostupný na jedné nejmenované streamovací službě. To jen takový menší tip na zahnání případné dlouhé chvilky.) Údajně totiž před sebou máme celkem teplý a k tomu slunečný víkend. Na nadprůměrné teplo se skutečně těšit můžeme, v sobotu určitě, avšak s tím sluncem to zas tak horké nebude. Jak by také mohlo, když žijeme v Mrakolandu.

21. dubna: V noci, ráno, dopoledne, k večeru a večer malá oblačnost, respektive jasná až polojasná obloha. Odpoledne oblačnosti více, nicméně bez dešťových kapek. Nejnižší ranní teploty kolem 8 až 4 °C a nejvyšší odpolední teploty okolo 15 až 19 °C.

22. dubna: Od půlnoci do plus minus 9:00 až 10:00 víceméně celoplošně (od Klínovce až po Varnsdorf) jasno, potom (bohužel) poměrně vysoká koncentrace vysokých oblaků. Sice z nich neprší (a vlastně ani nemůže) a jsou průsvitná, no průhledná nejsou, a tak by asi udělala lépe, kdyby vůbec nebyla. No jo no, Mrakoland... Nejnižší ranní teploty kolem 9 až 5 °C a nejvyšší odpolední teploty okolo 17 až 21 °C.

23. dubna: Sobota bude v rámci možností slunečná díky Petře, tlakové výši nad severní Evropou, o které jsme mluvili minule. Její vliv v neděli zeslábne, přesněji uvolní prostor kolegyni, tlakové níži nad západní Evropou. Namísto nálože slunečních paprsků tak ze západu přijde s ní spojený frontální systém. Nebe bude plné mraků od první až do poslední minuty nedělního dne, takže všechno padá (pozorování hvězd, opalování atd.). Zaprší? Na 95 % ne. Tož tak. Nejnižší ranní teploty kolem 8 až 4 °C a nejvyšší odpolední teploty okolo 16 až 20 °C, na západě (Kadaň, Chomutov, Louny [město pro blbouny haha] a tam takhle) nejspíše okolo 13 až 17 °C.

24. dubna: Po západu slunce (nedlouho po dvacáté hodině) se vyjasní, do té doby bambilion mraků a možná i slabá přeháňka. Nejnižší ranní teploty kolem 11 až 7 °C a nejvyšší odpolední teploty okolo 13 až 17 °C, ojediněle až 18 °C.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru