Cestující bez lístku napadl revizorku. Po cizinci pátrá policie
ILUSTRAČNÍ FOTO: DP MOST
Most

Most – Most – Při kontrole jízdních dokladů v autobusu městské hromadné dopravy na lince č. 4 v Mostě byl zastižen muž bez platného jízdního dokladu. Při kontrole napadl pracovnici přepravní kontroly.

„K napadení revizorky došlo kolem poledne na lince náhradní autobusové dopravy č. 4," uvedl ředitel DOPRAVNÍHO PODNIKU měst Mostu a Litvínova, a. s., Daniel Dunovský. „Revizorka dopravního podniku požádala cestujícího o doklad totožnosti. Podle předloženého pasu šlo o cizího státního příslušníka. Zřejmě však s kontrolou nesouhlasil, protože vytrhl revizorce svůj pas, na kruhovém objezdu u muzea rozrazil dveře busu a utekl,“ řekl Dunovský.

Jak dodal, napadení je nadále vyšetřováno Policií České republiky. Napadená revizorka vyhledala lékařské ošetření, v pracovní neschopnosti však není. K zatím poslednímu podobnému napadení ve vozidle MHD došlo před půlrokem ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru