U Havraně právě teď silničáři pokládají asfalt
FOTO: ŘSD ČR
Most

Havraň – Mezi Havraní a Velemyšlevsí opravuje Ředitelství silnic a dálnic ČR 1,5 km dlouhý úsek silnice I/27. Aktuálně v jízdním pruhu ve směru na Most probíhá pokládka ložné vrstvy, ve čtvrtek bude položena obrusná vrstva a na prodloužený víkend plánuje ŘSD úsek pustit do obousměrného provozu se sníženou rychlostí.

V úterý 2. května práce opět obnovíme za částečné uzavírky. Na ¼ úseku o rozloze cca 2 300 m2 položíme nejdříve 600 tun asfaltu na spodní ložnou vrstvu a asi 350 tun asfaltu na vrchní obrusnou vrstvu," uvádí ŘSD ČR na svém webu.

Řidiči nyní místem projedou jedním jízdním pruhem s kyvadlovou dopravu, kterou přes den řídí regulovčíci, po pracovní době semafory. Rekonstrukci plánuje ŘSD ČR dokončit v druhé polovině května. Zhotovitelem stavebních prací za 16,5 mil. korun bez DPH je společnost Ekostavby Louny.

Krátké video z dnešních prací můžete zhlédnout ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru