ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Most

Most – Starším trikem na sebe upozornil v úterý 20letý muž. Ten v obchodě s oděvy v převlékací kabince na sebe navlékl pánskou bundu, se kterou vyšel před prodejnu. Tento druh nákupu neunikl pozornosti všímavé prodavačky.

Mladíka zadržela i s bundou za 1400 korun a přivolala policejní hlídku. Uniformovaní muži zjistili, že zákazník z Ústí nad Labem takto nenakupoval poprvé. Za majetkové delikty dříve pobýval i ve věznici pro mladistvé," uvedl k historii muže policejní mluvčí Václav Krieger. K srdci si to zřejmě nevzal, proto se svezl služebním vozem na policejní oddělení. Tam si převzal od policistů sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Za mříže se může vrátit v případě dalšího odsouzení až na tři roky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru