Desítky zraněných v havarovaném autobusu. Večer dojde k hromadné dopravní nehodě
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENÍKY
Most

Hrušovany – V šoku by mohli být řidiči, kteří pojedou dnes večer po silnici D7 ve směru na Chomutov u Hrušovan. Večer tam budou na staré místní komunikaci zasahovat všechny složky Integrovaného záchranného systému při hromadné dopravní nehodě autobusu a pěti aut.

Naštěstí nepůjde o skutečnou tragédii. Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje bude ve spolupráci s Policií ČR a Zdravotnickou záchrannou službou pořádat taktické cvičení složek IZS na hranici katastrů obcí Nezabylice a Hrušovany. Do cvičení bude zapojeno 40 figurantů, studentů střední zdravotnické školy, se simulovaným a namaskovaným zraněním, kteří budou umístění ve skutečných zdeformovaných vozidlech.
Zásah všech složek IZS tak bude probíhat v naprosto reálných podmínkách. 

„Provoz na dálnici D7 omezen nebude. Taktické cvičení se uskuteční na staré účelové komunikaci na úrovni 70. kilometru dálnice poblíž sjezdu na Hrušovany a Nezabylice v blízkosti elektrorozvodny," potvrdila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

taktické cvičení autobus

MÍSTO TAKTICKÉHO CVIČENÍ JE OZNAČENO BODEM 1. REPROFOTO: MAPY.CZ

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru