Agresivní žena napadla na zastávce jinou ženu. Strážníkům sprostě nadávala a plivala po nich
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 oznámila žena, že ji v ulici Budovatelů na tramvajové zastávce u OD Prior napadla neznámá žena, která do ní strčila a strhla jí z hlavy sluchátka. Operační pracovník zjistil od poškozené popis podezřelé osoby a směr jejího pohybu a operátoři kamerového systému osobu ihned vypátrali.

Následně monitorovali její pohyb prostřednictvím soustavy kamerových bodů v centru a hlídky v terénu o pohybu podezřelé průběžně informovali. Po třech minutách oznámila jedna z hlídek, že podezřelou zajistila u bloku 92. Žena nereagovala na výzvy strážníků, odmítala spolupracovat a strážníky zahrnula sérií velmi vulgárních nadávek a několikrát na zasahující strážníky plivla.

Proto byli strážníci nuceni použít donucovací prostředky a vzhledem k tomu, že žena kladla aktivní odpor, byla jí přiložena pouta. Až v poutech se žena zklidnila a strážníci následně celou událost se všemi poznatky předali správnímu orgánu k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru