Malí kuchaři z mostecké i lomské školky bodují v celorepublikové konkurenci. Podpoříte je?
FOTO: ZDRAVA5.CZ
Most

Most, Lom – Už jen jeden den mohou sbírat hlasy v bodování malí kuchaři po celém Česku. V soutěži FINÁLE ZDRAVÁ 5 bojují i nejmenší kuchaři z mostecké 1. mateřské školy, jejich soupeři jsou i z nedalekého Jirkova. Dokonce se čtyřmi recepty soutěží týmy z lomské mateřinky.

Tým Drsní HAFANI se snaží zaujmout červeno-řepovou bombou a jak se zdá, tato pomazánka si našla již mnoho fanoušků. Už chybí jen kousek a získají 600 hlasů. Zatím mají HAFANI největší šanci postoupit do Velkého Finále. Při něm se nejlepší týmy utkají o vítězství 10. ročníku soutěže. Uskuteční se už 26. května. Na všechny finalisty čekají hodnotné věcné ceny. Vítězové se mohou těšit na vybavení školní kuchyně!

Skvěle si vede i tým Psí slečinky, který je s receptem nazvaným Rebarborová vzpomínka zatím na druhém místě. 

Lomská základní a mateřská škola vyslala týmy do boje se špenátovými waflemi, brownies s lesním ovocem, banánovým chlebíčkem a mrkvovým dortem. I tyto recepty si našly mnoho obdivovatelů.

Podívejte se, jak se daří malým kuchařům z Mostu a Lomu a načerpejte inspiraci třeba na školní svačiny.

 

mrkvový dort

brownies

rebarbpra

SOUTĚŽÍCÍ ZE ZŠ A MŠ LOM. FOTO: ZDRAVA5.CZ

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru