Opilci si na ulici hráli na zraněné, jeden z nich plivl na strážníka a pokusil se ho napadnout
Ilustrační foto
Most

Most – Herecké vlohy se projevily u trojice podnapilých mužů. Bohužel ale nevyužili svého umění na prknech, která znamenají svět, ale hru na zraněného předváděli v ulicích. Zatímco jeden z "herců" ležel na ulici na zemi, další dva borci se mu snažili sehnat pomoc.

Na linku 156 toto počínání mužů oznámila po 21. hodině žena, že si jich všimla v ulici Javorová u bloku 525. „Uvedla, že vždy si jeden z nich lehne na chodník, jakože je zraněný, a další volá o pomoc na projíždějící řidiče. Po přijetí oznámení operátor kamerového systému namířil kameru na popsané místo a uviděl ležícího muže, kterému další muž pomáhá vstát," potvrdila dění mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká.

K události byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří na místě našli muže ležícího v trávě za kontejnery. Strážníci se jej zeptali, jestli je v pořádku, a vyzvali ho k prokázání totožnosti. Muž na to reagoval vulgárními nadávkami a poté vstal a na jednoho ze strážníků plivnul.

Když ho vyzvali, aby upustil od protiprávního jednání, ani na opakované výzvy nereagoval a pokusil se jednoho ze strážníků napadnout. „Strážníci proto použili donucovací prostředky," dodala Veronika Loucká. Poté byl výtržník poučen, že proti němu bude podáno oznámení pro podezření z přestupku neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru