Opilá žena se u školy snažila řídit dopravu, odvezla ji sanitka. Hned dvakrát
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Most

Most – Na linku 156 oznámila žena, že v ulici Okružní u základní školy stojí na silnici osoba, která se snaží řídit dopravu a odmítá vozovku opustit. K události byla vyslána nejbližší motohlídka, která na místě zjistila osmatřicetiletou ženu, která byla viditelně pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky.

Strážníci ženu odvedli do bezpečí mimo silnici a pokoušeli se s ní navázat kontakt. To se jim nepodařilo, protože byla zmatená, a nebyla schopna se strážníky komunikovat. Přivolali proto zdravotnickou záchrannou službu. Na místo se dostavili také policisté, kteří u ženy provedli orientační dechovou zkoušku s výsledkem 2,30 promile v dechu. Měla také pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek. Zdravotníci proto rozhodli o jejím převozu do nemocnice," uvedla mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká.

O několik dní později strážníci vyjížděli k oznámení o ženě ležící na chodbě bytového domu. Strážníci na místě našli stejnou "dámu" jako v předchozím případu. Tentokrát ležela u cizích domovních dveří a okolo sebe měla rozházený nákup. Vzhledem k tomu, že nebyla schopna se postavit na nohy, komunikovat, ani se o sebe postarat, strážníci na místo opět přivolali zdravotnickou záchrannou službu, pomohli ji záchranářům naložit do sanitního vozu a poskytli asistenci při jejím převozu do nemocnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru