Už jen pár hodin mají Mostečané na to, aby rozhodli, kam poputují statisíce
JEDEN ZE SOUTĚŽNÍCH PROJEKTŮ. FOTO: MĚSTO MOST
Most

Most – Pouze do konce května mohou obyvatelé Mostu vyjádřit svou podporu vybraným projektům v rámci participativního rozpočtu. Veškeré návrhy jsou představeny na webu www.hejbnimostem.cz.

Letos mohou Mostečané vybírat z 23 projektů. Město se snaží své obyvatele motivovat pro hlasování i tím, že vyhlašuje na sociální síti Facebook u profilu Hejbni Mostem soutěže. Rozdaly se například lístky na festival Benedikt Music Open, aktuálně mohou hlasující získat poukázku do obchodů v hodnotě 3 tisíce korun. 

Město Most ze svého rozpočtu vyčlenilo částku 3 miliony korun, přičemž 2,4 milionu jsou soustředěny na projekty městské a 600 tisíc korun je vyčleněno pro seniory trvale žijící v zařízeních Městské správy sociálních služeb v Mostě. Hlasovat můžete následujícím způsobem: Celkem je přiděleno 7 kladných hlasů a 2 záporné. Z toho městské části je přiděleno celkem 6 hlasů, z toho 4 hlasy kladné a 2 hlasy záporné. Nemusí se využít hlasy všechny. V seniorské části lze udělit 1 hlas, bez možnosti udělování záporného hlasování.

Výsledky hlasování budou oznámeny v červnu, kdy se také začne připravovat realizace vítězných návrhů. 

 

 

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru