Foto: Eliška Šindelářová
Most

Děčín - Zoologická zahrada Děčín informuje o úspěšném odchytu pátého z celkem šesti makaků, kteří utekli z děčínské zoo. Zbývá už tak jenom jeden "poslední mohykán".

K útěku makaků došlo v úterý 13. června vinou nezvaného návštěvníka, který poničil ohradník. V důsledku toho došlo k útěku celé tlupy opic (psali jsme ZDE). Ve čtvrtek 15. června se podařilo do nainstalovaných odchytových klecí chytit hned čtyři makaky (psali jsme ZDE). Na útěku tak zůstali dva.

Jeden z makaků se pohyboval na Škrabkách, na jedné ze soukromých zahrad proto byla nainstalována odchytová klec. Do ní se podařilo v sobotu 17. června odchytit dalšího útěkáře. Na útěku už je tak pouze jeden. Ten by se měl podle všeho stále pohybovat na Pastýřské stěně v blízkosti zoo.

1706makakkz2

1706makakkz3

Foto: Eliška Šindelářová

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru