Pomozte najít rodiče! Malého ztraceného chlapečka nikdo nepostrádá
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Dnešního dne v ranních hodinách přijali mostečtí strážníci oznámení o osamoceném plačícím dítěti. To bylo na ulici Zdeňka Štěpánka poblíž 10. ZŠ. Jedná se asi o tříletého chlapečka v kraťasech a sandálech, ke kterému se nikdo nehlásí.

"Bylo provedeno veškeré šetření po rodičích. Ovšem do současné doby se nepodařilo nalézt žádného zákonného zástupce ani jiného rodinného příslušníka. Do případu se ihned vložil vyrozuměný Orgán sociálně-právní ochrany děti, který si dítě převzal. Chlapeček nevypadá zanedbaně, má upravený sestřih světlých vlasů, vzadu a po stranách vystříhané. Naštěstí je bez známek zranění. Do současné doby žádné policejní oddělení nepřijalo ani žádné oznámení o pohřešování dítěte. Pokud chlapečka poznáváte nebo máte kontakt na rodiče, ozvěte se policistům na lince 158. Děkujeme za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru